SKIN SKILLS

entree salon .jpg
CA3DB4AA-5B0A-4247-974E-55825D77A638.jpe
hannah-producten_totaal_09-05-2019.jpg

Van harte welkom bij Skin Skills!

Huidverbetering, in welke vorm dan ook, bieden wij je aan.
Heb je daarnaast ook behoefte om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Een moment van onbezorgd ontspannen en onthaasten terwijl je op en top geniet? Bij Skin Skills, een professionele schoonheidssalon, heet ik je van harte welkom!  

Naast speciaal op jouw huid afgestemde huidverbeterende gezichtsbehandelingen kun je bij ons ook terecht voor de bekende huidverbeterende hannah bindweefselmassage, het epileren en verven van je wenkbrauwen, waxbehandelingen,  en ontspannende massages. En vanaf januari 2019 kan je bij ons genieten van het ELT licht van de Beauty Angel (klik hier voor meer informatie)

Je bent van harte welkom bij ons en kan hiervoor bellen, persoonlijks langskomen of online een afspraak maken

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wieteke Wentink, gediplomeerd specialist in huidverbetering en aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS. 

Huidverbetering en schoonheidsverzorging zijn al jaren mijn grote passie, in combinatie met het bieden van totale ontspanning. Na een jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche en het volgen van diverse opleidingen op dit gebied, ben ik Skin Skills in 2013 gestart.

Ik vind het heel belangrijk dat je je bij mij in de schoonheidssalon op je gemak voelt. Omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind, werk ik met het hoogwaardige merk hannah, dat al sinds 1979 gespecialiseerd is in duurzame huidverbetering. Het specialisme ten aanzien van de huid en de unieke bindweefsel massagetechnieken van hannah hebben geleid tot een effectief stappenplan voor jouw huid. 

Het ‘hannah systeem voor huidverbetering’ heeft als voornaamste doel om een zichtbare en voelbare huidverbetering voor iedereen te realiseren zonder valse beloftes. Duidelijkheid en eerlijkheid over de te verwachten resultaten staan hierbij altijd voorop. 

 

Als coach ten aanzien van je huid  kan ik je tussen de behandelingen door ook desgewenst voorzien van nuttige tips en adviezen over een gezonde voeding, een dito lifestyle en het juiste gebruik van producten voor de thuisverzorging van je huid.

Skin Skills Moerman wieteke trap-1034.jp

Wieteke - Huidspecialist

Skin Skills Moerman printsize-KIm 1025.j

Drs. Kimberly - Cosmetisch arts

Skin Skills Moerman printsize-1050 Andre
FINAL SS 2019 -LOGO BLUSH KADER LOGO MOE

Andrea - Huidcoach

Femke - Stagiaire

Werken vanuit de kern van uw huidprobleem

Met hannah werk ik als specialist in huidverbetering altijd vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij ik duurzame resultaten als doelstelling heb. Als merk is hannah er een absolute voorstander van, om alles uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dit wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en uw huidconditie eerst intensief door mij worden verbeterd tijdens de behandelingen. 

Wat doet een hannah specialist in huidverbetering?

Als hannah specialist in huidverbetering analyseer ik de huid voorafgaand aan iedere behandeling, door middel van een huidmeting met de zogeheten Skin Analyzer 2.0. 

Hierbij wordt je huidconditie zorgvuldig gemeten op vochtgehalte, vetgehalte, pH-waarde, pigmentwaarde en de mate van gevoeligheid.

Vervolgens zullen tijdens de behandeling alle stappen van het ‘hannah-systeem voor huidverbetering’ worden toegepast, met voor jouw individueel afgestemde hannah-producten die je huid reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.


Huidverbetering creëren we altijd samen

Verbetering voor je huid is iets dat we altijd samen creëren. Je komt bij mij in de salon voor de huidverbeterende behandelingen en thuis zet je het huidverbeterende proces vervolgens zelf voort. Ik geef je natuurlijk adviezen mee voor het juiste thuisgebruik van de hannah-producten.

 

Probleemoplossend én preventief

De hannah salonbehandelingen en -producten hebben als doelstelling om je huid weer in balans te brengen en om eventuele huidproblemen effectief te behandelen. 

Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Daardoor kan ik met hannah zowel probleemoplossend als preventief werken bij het creëren ofwel behouden van een mooie, gezond, vitale en langdurig jeugdige huid!
Wil je meer informatie over hannah? Kijk dan op www.hannah.nl 

E368CD11-B603-4E9C-8FF3-8FFFE59C79F8.jpe
behandelruimte wieteke .jpg
Beauty Angel ELT2_Totale_01_4C.jpg