top of page
Tekengebied 2.png

HANNAH GEZICHTSBEHANDELINGEN

----------

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet, pH en roodheid) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

 

De resultaten worden mede behaald

door het toepassen van de 5 stappen:

1) Reinigen

2) Peelen

3) Stimuleren

4) Herstellen

5) Beschermen

 

Deze stappen komen uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod. De producten worden aangepast aan het huidtype en de behoefte die de huid op dat moment nodig heeft. Een heerlijke massage van gezicht, nek en decolleté mag natuurlijk niet ontbreken. Hoe langer de behandeling, hoe langer de massage. 

 

Ook worden naar de behoefte onzuiverheden verwijderd. 

Waxen, verven en epileren zijn ook inbegrepen in een behandeling vanaf 60 minuten. In overleg wordt dan bijvoorbeeld de massage ingekort. 

----------

Voorbeeld van een 60 minuten gezichtsbehandeling:​​

 • Intake en huidmeting

 • Warme compressen

 • Wenkbrauwen verven/waxen

 • Oppervlaktereiniging

 • Sensitive Skin Lotion

 • Enzymatische peeling

 • Scrub plus op decolleté

 • Verwijderen van oneffenheden

 • Amandelzuurpeeling

 • Cell Active (stimuleren doorbloeding)

 • Drukpuntmassage

 • Masker

 • Massage nek, schouders, decolleté

 • Vitamine spray

 • Serum en crème

 • Touch of Silk

 • Kopje koffie of thee met wat lekkers

Bij een 75 minuten en 90 minuten* behandeling zit als extra de hannah Bindweefselmassage inbegrepen, krijgt het decolleté een masker* en zijn de overige massage's langer.

Klik hier voor meer informatie over hannah

NIEUW BIJ SKIN SKILLS!

HANNAH INTENSE TREATMENT
Medium deep peeling

 

80 minuten €115.  
(incl Wenkbrauwen verven/waxen, bindweefselmassage en Ultra Geluid of Beauty Angel Collageenlamp)

 

70 minuten €95,-
(incl bindweefselmassage en Ultra Geluid of Collageenlamp)

 


60 minuten €76    
(incl massage en Ultra Geluid)


De hannah Trans6peel, een nieuwe professionele medium deep peeling die wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidcoaches, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden.

 

De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.


De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt.
De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren.

 

Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage (bij de 90 minuten behandeling)


Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage en Ultra Sound toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.
Wanneer we optioneel het alom bewezen Ultra Geluid erbij inzetten, kan nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Voor optimale resultaten zal de huidcoach de Intense Treatment in kuurverband toepassen om daarna als onderhoudsbehandeling uit te voeren.

----------

HANNAH MEET&TREAT 25 min 

Let’s try hannah! €39,-

 

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

 

----------

HANNAH XPRESS 50 min

The hour of power! €67

 

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

----------

HANNAH XPERIENCE 70 min

The total package! €81

 

70 minuten lang wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

----------

HANNAH XPERIENCE 80 min

The total package! €94

 

Maar liefst 80 minuten wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Ten opzichte van de 75 minuten behandeling zijn de massage's een stuk langer en intensiever, en heb je nog meer ontspanning en resultaat.

 

----------

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

(INCLUSIEF REINIGING&PEELING) €50

 

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. 

Klik hier voor meer informatie over de hannah bindweefselmassage.

hannah_Trans6peel_afbeelding_nieuwsbrief
bottom of page