top of page
Tekengebied 4.png

JULIETTE ARMAND PEELINGS

----------

EEN VERHAAL VAN PERSOONLIJKE CREATIVITEIT

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

----------

BEHANDELINGEN:

OFFICE TREATMENT: vanaf €45
 

Dit behandelprotocol is erop gericht om in een zeer korte behandeltijd de huid te boosten. Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en rest ance worden effectief aangepakt. Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd en zal de huid een oppepper geven. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven of te behouden.

----------

APOCALYPSIS THERAPY BOOST: vanaf €85,-

ApocalypsisTherapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van zoetwatersponsen. De combinatie van intensieve behandeling en producten voor thuis gebruik zorgen voor een gladde huidstructuur, een egalere teint, en rimpels en fijne lijntjes worden effectief aangepakt.

----------

CHRONOS THERAPY: vanaf €85,-

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

----------

WHITENING THERAPY: vanaf €75,-

Bestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling! De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en een egale teint. Door hoge concentraties van geavanceerde ingrediënten, waaronder vitamine C,Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd.

 

----------

SENSI THERAPY: vanaf €65,-

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid. Het is dan ook aanbevolen om deze behandeling toe te passen bij de gevoelige huid en teleangiëctasieën.

----------

BEHANDELINGEN EN TARIEVEN:

Office Treatment 30 minuten; €45,-

1) Reiniging met Cleansing Gel en Cleansing Tonic,
2) Peeling met AHA smoothing cream (chemische peeling, combinatie van glycolzuur en amandelzuur),
3) Phytopeeling Mask (Exfoliërend, verstevigend en herstellend masker met 20% Phytopeeling. Verwijdert dode huidcellen, revitaliseert de huid en reduceert overtollige vetten).

4) Bioplacenta Serum (De innovatieve technologie van het Bioplacenta Serum omvat unieke peptiden, ook bekend als groeifactoren die moleculair identiek zijn aan de levengevende groeifactoren die in de menselijke placenta gevonden worden. Deze groeifactoren helpen het verouderingsproces omkeren en reeds gevormde schade herstellen. Dit veelzijdige serum helpt het uiterlijk van expressielijnen en rimpels te minimaliseren, verhoogt de elasticiteit, regenereert en verstevigt)

5) Huidverbeterende Cream passend bij je huidtype.
6) Sun Protection Cream

 

Office Treatment 60 minuten; €72,-

Hetzelfde als de 30 minuten maar dan uitgebreid met verven/waxen wenkbrauwen en/of bindweefselmassage.

Office Treatment 75 minuten; €85,-
Hetzelfde als de 30 minuten maar dan uitgebreid met verven/waxen wenkbrauwen, bindweefselmassage gezicht en decolleté, drukpuntmassage gezicht en ontspannende massage nek en schouders. 

 

----------

Sensi Therapy 50 minuten; €65,-

1) Reinigen met Cleansing Gel en Cleansing Tonic,

2) Peeling met Cacao Exfoliating Cream; (Milde, mechanische peeling in crèmevorm met cacao- en amandelgranulen en elastineextract. De fijne granulen verwijderen op een milde manier dode huidcellen zonder hierbij de huid te irriteren of beschadigen, waardoor er een stralende en egale teint ontstaat. Het elastine-extract ondersteunt de huidelasticiteit en structuur)

3) Hyaluronzuur serum i.c.m. Hydrating Mask
4) Hydra Repairing Serum
5) Clarifying Active Mask; (Therapeutisch kleimasker met een krachtige anti-inflammatoire werking. Kalmeert de huid en verlicht huidontstekingen en irritatie. Bevat Normaseb, een complex van aminozuren waaronder glutaminezuur, methionine, cystine en verschillende vitaminen. Dit ingrediënt gaat overmatige talgafscheiding tegen, verwijdert overtollig talg en matteert de huid zonder deze uit te drogen. Daarnaast bevat het Canadian Willowherb en het exotische Manuka Oil, ingrediënten die de werking van Propionibacterium acnes remmen – de bacterie welke acne veroorzaakt. Het ondersteunt de huid bij het herstel van ontstekingen en helpt de poriën tonifiëren en verstevigen)
6) Massage van decolleté, nek en schouders

7) Aloe Vera Serum

8) Drukpuntmassage gezicht
9) Multi Hydrating Cream

10) Sun Protection Cream

Sensi Therapy 75 minuten; €85,-

Hetzelfde als de 50 minuten maar dan uitgebreid met het verven/waxen van de wenkbrauwen en een bindweefselmassage

bottom of page