top of page
Tekengebied 3.png

MESO SKIN BOOSTERS

----------

Meso therapy / micro needling, a touch of a beautiful glow  –

 

Er jong en stralend uitzien is wat iedereen wel wil. Helaas houden wij het veroudering proces niet tegen. Het verslappen van de huid is een normaal en natuurlijk proces. Gelukkig zijn er mooie technieken die de huid ondersteunen tegen veroudering. De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels (een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, zie het als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt). Hoe snel deze afbraak verloopt is deels genetisch bepaald en deels afhankelijk van externe factoren zoals levensstijl.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie kan worden toegepast door de skinpen van Fusion en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De behandeling wordt meestal als pijnloos ervaren.Wel kan het wat gevoelig zijn

Door de kracht van een cocktail van vitamines en anti-oxydanten en zuren krijgt de huid meteen een boost. Ook wordt er altijd hyaluronzuur gebruikt tijdens de meso behandeling / micro needling. Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan.
 

Benefits van meso therapie / micro needling:

  • Verbetering van de huidstructuur.

  • Volume en voller in het gezicht.

  • Fijne rimpels vervagen.

  • Neemt de oorspronkelijke kleur weer aan, de huid gaat stralen.

  • Huid wordt strakker, sterker en soepeler.

  • Activeert de fibroblasten dus meer collageen.

  • Geeft voedingstoffen aan de huid.

  • Direct een prachtige flow
     

Meso kuur bestaat vaak uit vijf behandelingen. De eerste drie behandelingen volgen vlot op elkaar; ongeveer 1 keer per 4 weken. De laatste twee behandelingen worden om de 6 weken uitgevoerd. U krijgt de juiste begeleiding voor de na zorg van de behandeling.

Per behandeling met 1ml hyaluronzuur en 2 ml van een ander bij uw huidbeeld passend serum €129,-
 

Wij gaan, als uw behandelspecialist. altijd eerst uw huid analyseren. Dit vormt de basis voor een goed behandelplan. De behandelingen die volgen uit het behandelplan worden op maat samengesteld en moeten uiteindelijk zorgen voor een evenwichtige balans in de verschillende huidlagen. 

Al onze huidspecialisten maken gebruik van uiteenlopende behandeltechnieken, speciale behandelapparatuur en hoogwaardige producten met gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. 

Boek hier online je afspraak (consulten zijn gratis).

bottom of page