top of page
Tekengebied 8.png

INTENSE TREATMENT


HANNAH INTENSE TREATMENT
Medium deep peelingDe hannah Trans6peel, een nieuwe professionele medium deep peeling die wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidcoaches, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden.

 

De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. 


De hannah Trans6peel helpt pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Littekens als gevolg van bijvoorbeeld onzuiverheden verzachten en huidverdikking, een grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt.
De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor een onzuivere huid zal verbeteren. 

 

Deze behandeling, uitgevoerd door een gespecialiseerde en goed geschoolde huidcoach, is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en zelfs een gevoelige huid kan meer weerbaar gemaakt worden.

Natuurlijk in combinatie met befaamde hannah bindweefselmassage (bij de 90 minuten behandeling)


Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefselmassage en Ultra Sound toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling gebruikt worden.
Wanneer we optioneel het alom bewezen Ultra Geluid erbij inzetten, kan nog meer huidverbetering gerealiseerd worden vanwege de opname bevorderende eigenschappen. Voor optimale resultaten zal de huidcoach de Intense Treatment in kuurverband toepassen om daarna als onderhoudsbehandeling uit te voeren.

---------- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90 minuten €110.  
(incl Wenkbrauwen verven/waxen, bindweefselmassage en Ultra Geluid)

 

75 minuten €92,-
(incl bindweefselmassage en Ultra Geluid)

 


60 minuten €76    
(incl massage en Ultra Geluid)

 

intense%20treatment_edited.jpg
bottom of page