top of page
Tekengebied 8.png

HENNA BROW TREATMENTS

----------

Henna Brow Treatments met Dyotics henna
Henna-wenkbrauwen zijn super populair en dat verbaast ons niet. Met deze speciale wenkbrauwverf krijg je hele strakke wenkbrauwen omdat niet alleen de haren worden geverfd, maar ook de huid.
De hennaverf zal 4 tot 5 weken op de haren zitten en 5 tot 14 dagen op de huid. Je hoeft dus gedurende deze tijd geen wenkbrauwmake-up te gebruiken.

 

Verschillende tinten

Wij hebben voor elke wenkbrauw en elke huidskleur een passende tint. Ons assortiment varieert van licht en asblond tot warm, donkerbruin en zelfs bijna zwart met de nieuwste tint Raven van Dyotics.
Het maakt niet uit hoe licht de gebruikte kleur is, het resultaat is altijd behoorlijk intens. Dus heb je liever een natuurlijk resultaat of heb je hele lichte wenkbrauwen, dan is het misschien beter om voor gewone verf te kiezen en geen henna. Kijk hier voor gewone verf behandelingen.

Henna of gewone verf?

Weet je niet zeker wat voor soort wenkbrauwverf je wilt? Geen probleem! Als je bij ons bent dan bespreek je met de specialist welke behandeling het beste bij jou past.
 

Wanneer geen henna.

  • Bij een zeer vette huid, dan verdwijnt de henna wat sneller van de huid.

  • Als je zeer blonde wenkbrauwen of een zeer bleke huid hebt.

  • Als je al erg donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haren hoeven immers niet meer geverfd te worden en een print op de huid is niet nodig.

  • Als je huid geïrriteerd is, of met wonden in en rond de wenkbrauwen

  • Als u allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf

  • Als je ooit een allergie hebt gehad na het aanbrengen van een henna-tatoeage

  • Als je na de behandeling veel tijd in de zon wilt doorbrengen

  • Bij zwangerschap
     

Het is belangrijk dat je je wenkbrauwen de avond na de behandeling niet schoonmaakt. Huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings zorgen er ook voor dat de kleur sneller vervaagt.

----------

Tarieven:

Henna Brow Treatment, € 23,-

Henna Brow Treatment incl waxen en shapen € 33,-

423EF190-717F-49F1-9618-D8C7D52A9CCE.JPG
A7E2918D-C41D-4584-A030-5A7FE6C4007F.JPG
bottom of page