top of page
Tekengebied 3.png

PH Formula 'dermatological skin resurfacing'

----------

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat!

Met onze huidverbeterende behandelingen werken wij in levels. 

De behandlingen zoals hiernaast vermeld kunnen uitgebreid worden met apparatuur zoals de Beauty Angel Collageenlamp, Miconeedling, en Ultra Geluid. Dit kan in overleg tegen een meerprijs. 

----------

PH Formula 'let's try it': 25 min 

€55,-

Leer op een toegankelijke manier PH Formula kennen, we passen de peeling aan op jouw huidtype. 

 

----------

Mild Age Resurfacing Treatment: 

€99,-

Deze behandeling is speciaal ter kennismaking of voor de huid die een onderhoudsbehandeling nodig heeft. Het pakt de fijne lijntjes en rimpels aan.

----------

\

Mild Acne Resurfacing Treatment:

€99,-

Deze behandeling is speciaal ontwikkelt voor een huid met milde acne problemen, daarnaast onderhoudt het ook een acne gevoelige huid.

----------

pH Formula Skin Treatment 

€99,-

Deze behandeling is speciaal voor de huid die direct resultaat wil zien en mag op een onvoorbereide huid die nog niet veel gewend is aan peelings. 

----------

Instant Lift Treatment:  

€99,-

Deze behandeling is speciaal voor de huid die nog niet veel gewend is. Pakt fijne lijntjes aan, couperose, pigmentverschuivingen, en geeft de huid een mooie glow.

----------

Vitamine C Treatment:  

€99,-

Deze behandeling is speciaal voor de huid die binnenkort naar de zon gaat, daarnaast pakt die ook pigment problemen mee en een doffe huid. 

bottom of page