balie mw clinic salon.JPG

BEHANDELINGEN

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en pH waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

Licht voor een mooie huid.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Ultra geluid is zeer effectief bij huidverjonging en huidproblemen. Deze behandeling richt zich op het stimuleren, verbeteren en herstellen van de huid, zodat deze er mooier en jonger uit ziet.
 

Ultrageluid werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de hannah producten dieper in de huid doordringen en beter hun werk doen.
 

De hannah Trans6peel, een nieuwe professionele medium deep peeling die wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde huidcoaches, bevat 6 hoofdingrediënten waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden.

 

De unieke combinatie van tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. 

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Onze wenkbrauwhenna geeft de wenkbrauwharen een mooie kleur voor een periode van 4 tot 5 weken. Tevens laat het een schaduw op de huid achter, die heel subtiel tot donker kan zijn. Deze schaduw blijft 5 tot 14 dagen op de huid. 

Om een mooie vorm in de wenkbrauwen te krijgen kunt u ze laten epileren. Het epileren van de wenkbrauwen kan veel goed doen voor het gezicht. De wenkbrauwen geven het gezicht uitdrukking en daarmee dus ook uitstraling.

Tijdens de zwangerschap heeft de huid van je gezicht andere aandacht nodig dan normaal. Daarom hebben speciaal voor deze periode een behandeling op maat samengesteld.

Wake-Up Beautiful Skin…!

De eerste stap in het effectief verbeteren van een verdikte, droge, vale en doffe winterhuid is een behandeling met glycolzuur. Ook bij acne en huidveroudering worden erg mooie resultaten behaald.

Bij schoonheidssalon Skin Skills in Groningen kunt u ook kiezen voor een ontspannende massage. In een aantal behandelingen zit standaard ook een massage, zoals bij bijvoorbeeld de gezichtbehandelingen, hierin zit een gezichtsmassage.

Please reload