top of page
balie mw clinic salon.JPG

BEHANDELINGEN

Tekengebied 1.png

pH formula 'dermatological skin resurfacing' 

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. 

Tekengebied 1.png

MeLine 

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. 

Tekengebied 8.png

Beauty Angel /

ELT Collageenlicht behandelingen

Licht voor een mooie huid.

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Tekengebied 1.png

'hannah' Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Tekengebied 1.png

Henna Brow Treatments


Onze wenkbrauwhenna geeft de wenkbrauwharen een mooie kleur voor een periode van 4 tot 5 weken. Tevens laat het een schaduw op de huid achter, die heel subtiel tot donker kan zijn. Deze schaduw blijft 5 tot 14 dagen op de huid. 

Tekengebied 1.png

PH Formula 'dermatological skin resurfacing'

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen

Tekengebied 2.png

'hannah' Gezichtsbehandelingen

Welke hannah behandeling je ook kiest, je wordt getrakteerd op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en pH waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

Tekengebied 1.png

ForLLe'd 

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat met zijn ingrediënten in de dermis komt zónder de epidermis te beschadigen. De unieke nanotechnologie – waarbij hyaluronzuur verkleind is naar 5 nanometer. 

Tekengebied 8.png

DrK Cell Reverse; Nucleotide Treatments

DR K DERMAL HEALTH CARE IS ONTWIKKELD OM DE GEZONDHEID VAN HET HUIDMICROBIOOM EN DE DIEPERE HUIDLAGEN OP ALLE ASPECTEN TE VERBETEREN

Tekengebied 8.png

Ultra Geluid

Ultra geluid is zeer effectief bij huidverjonging en huidproblemen. Deze behandeling richt zich op het stimuleren, verbeteren en herstellen van de huid, zodat deze er mooier en jonger uit ziet.
 

Ultrageluid werkt op basis van geluidsgolven. Deze golven zijn bijna niet te horen of te voelen. Ze veroorzaken een trilling in de huid, waardoor de huidcellen als het ware wat meer ruimte krijgen. Zo kunnen de werkstoffen van de hannah producten dieper in de huid doordringen en beter hun werk doen.

Tekengebied 1.png

Juliette Armand chemische peelings

 

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Tekengebied 7.png

Wimper- en wenkbrauw Treatments


Om een mooie vorm in de wenkbrauwen te krijgen kunt u ze laten epileren. Het epileren van de wenkbrauwen kan veel goed doen voor het gezicht. De wenkbrauwen geven het gezicht uitdrukking en daarmee dus ook uitstraling.

Tekengebied 6.png

Zwangerschaps behandeling


Tijdens de zwangerschap heeft de huid van je gezicht andere aandacht nodig dan normaal. Daarom hebben speciaal voor deze periode een behandeling op maat samengesteld.

bottom of page