top of page
Tekengebied 1.png

DrK CELL REVERSE; Nucleotide Treatments

----------

 

DrK Dermal Health Care

DrK Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing voor een optimale huidgezondheid en een gebalanceerd huidmicrobioom.

Het merk is opgericht door Dr. Juanita Kilian. Zij combineert haar passie voor wetenschap met haar uitgebreide ervaring in transdermale skin delivery om de effectiviteit van huidverzorging voortdurend te ontwikkelen. Ze ziet de toekomst van huidverzorging verweven met de ontwikkeling van moderne technologieën die worden gebruikt om de ingrediënten diep in de epidermale laag te transporteren met respect voor de gezondheid van de huid als het grootste orgaan van het lichaam.

----------

Nucleotide Technologie

Wat zijn nucleotiden?
Nucleotiden worden ook wel de 'bouwstenen van het leven' genoemd, omdat ze de meest belangrijke structurele componenten van ons DNA zijn. 

Waarom zijn nucleotiden zo belangrijk?

Nucleotiden zijn betrokken bij bijna alle celactiviteiten. Ze zijn essentieel voor celregeneratie, de overdracht van energie, de productie van eiwitten en de bemiddeling van hormoonsignalen. 

DrK CellREVERSE homecare, professional care en suppletie bevatten een uniek nucleotidecomplex, dat een pool van nucleotiden beschikbaar stelt voor dermale en epidermale cellen om het celreplicatieproces te versnellen, maar ook de juiste kwaliteit te waarborgen.

 

Wil je meer weten over nucleotiden? Klik dan hier

----------

DrK CellREVERSE peel&glow treatment

€135,-

Leer op een toegankelijke manier DrK CellREVERSE met de Nucleotide technologie kennen. We passen de peeling aan op jouw huidtype. 

----------

DrK CellREVERSE peel&glow treatment inclusief nano needling

€149,-

----------

DrK CellREVERSE peel&glow treatment inclusief micro needling

€149,

bottom of page