top of page
Tekengebied 3.png

PMU / PERMANENTE MAKE-UP

----------

In onze kliniek voor huidverbetering Skin Skills in Groningen kan je ook terecht voor PMU behandelingen.

 

Wij beschikken over verschillende technieken binnen het zetten van permanente make-up. Hieronder vindt u verschillende manieren met uitleg en foto's erbij. In principe kan elk techniek bij iedere huidtype uitgevoerd worden, maar uit ervaringen blijkt toch dat een bepaald techniek beter bij een huidtype past dan het andere. Natuurlijk staan de wensen van de klant voorop. Voorafgaand de behandeling geven wij goed advies en uitleg om zeker van te zijn dat u met het gewenste resultaat de deur uit gaat.

Phibrows Microblading

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Via deze techniek is het mogelijk om flinterdunne haartjes te pigmenteren waardoor de wenkbrauwen voller ogen. Ook is het mogelijk om de vorm van de wenkbrauwen te corrigeren. De wenkbrauwen kunnen bijvoorbeeld erg dun zijn, littekens/kale plekken bevatten of ongelijk zijn. Is dit bij u het geval? Dan is microblading de perfecte oplossing voor strakke, volle en natuurlijke wenkbrauwen.

Microblading is een vorm van semi-permanente make-up, dus geen permanente make-up. Het is semi-permanent omdat wij het pigment in de bovenste huidlaag plaatsen. Bij permanente make-up wordt het pigment in de dieper liggende laag geplaatst. De bovenste huidlaag is levend en deelt zichzelf tot weer een nieuwe huid waardoor het pigment langzaam vervaagt uit de huid. Het proces hiervan is bij iedere huidtype verschillend. Gemiddeld wordt de behandeling jaarlijks weer bijgewerkt.

Om zeker te weten of microblading iets voor u is kunt u geheel gratis en vrijblijvend een intake gesprek inplannen.


Nieuwe zetting inclusief touch up na 6 weken €305,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powderbrows

Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de poeder techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove poriën.

Ombre brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend als je zou denken. De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen vol en strak maar toch natuurlijk. Deze techniek wordt gepigmenteerd door middel van een machine.

microblading1 PMU Masha.jpg
powderbrows1 pmu groningen.jpg
bottom of page