SPRAY TAN

----------

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Het geeft je in 10 minuten een prachtig bruine huid. 

 

Daarom spray tanning:

  • Direct een gebruinde huid

  • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit

  • Het is snel, spray tanning duurt 10 minuten

  • Natuurlijk resultaat

  • Goed voor je huid

 

Tarieven

Hele lichaam: €27,50

Deel lichaam: €19,50

 

Hoe gaat een spray tan behandeling precies?

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten. Dit is precies waarom actrices en modellen voor deze methode kiezen. Paris Hilton, Cameron Diaz en Kelly Osbourne zijn bekende 'tanning-addicts'. En ook bij de Victoria's Secret shows worden de 'angels' voorzien van een spray-tan.

‚Äč

----------

Voor de behandeling

Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig).

 

Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

 

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

 

Na de behandeling

Wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. 2 tot 8 uur na de behandeling mag je weer douchen met milde douche gel. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint.

 

Ook dien je – na de sessie – intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray tan, wordt afgeraden.

 

Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks hydraterende crème te gebruiken.