HENNA BROW TREATMENTS

----------

 

Henna brows

Gun jezelf de mooiste brows met Dyōtics Brow Henna. Verkrijgbaar in vijf mooie tinten, van blond tot zwart. Het kleurt de haartjes voor 5 tot 6 weken, en de huid tot wel 14 dagen. Daarom hebben wij gekozen voor deze hoogste kwaliteit henna.

Wat houdt de behandeling in:
Door het gebruik van kleurstof kunnen we je 
wenkbrauwharen een paar tinten donkerder maken, dit kan met wenkbrauwverf en met henna. Maar we kunnen ook een soort afdruk op de huid maken. Dit wordt gedaan met behulp van een speciale kleurstof op basis van henna. Onze wenkbrauwhenna geeft de wenkbrauwharen een mooie kleur voor een periode van 4 tot 5 weken. Tevens laat het een schaduw op de huid achter, die heel subtiel tot donker kan zijn. Deze schaduw blijft 5 tot 14 dagen op de huid. Dus je hebt praktisch geen wenkbrauw make-up meer nodig al die tijd.

Samen met jou bepalen we de juiste kleur!

 

Wat is henna:
Vaak wordt gedacht dat wenkbrauwhenna volledig puur is. Dat is helaas niet waar. Pure henna zou betekenen dat het uren moet intrekken, met een roodbruine afdruk als resultaat. Denk maar aan de mooie hennaversieringen waar vaak handen mee worden verfraaid in oosterse landen. Daarom zijn er pigmenten aan brow henna toegevoegd om het poeder de mooie koelbruine kleuren te geven. En om ervoor te zorgen dat de henna langdurig op de huid houdt. Eén van de toegevoegde ingrediënten is p-fenyleendiamine (ppd). In zeer lage hoeveelheid, maar toch kan dit vervelende huidklachten veroorzaken. Dat is de reden dat we je adviseren om voor je eerste henna treatment áltijd een patch* test te laten uitvoeren bij ons in de salon. Wil je dat? Neem dan even contact met ons op, dan spreken we een tijd af dat je even langs kan komen, dit duurt hooguit 5 minuten.

*Een patch test is een methode om te ontdekken of een beautyproduct of ingrediënt wel of geen allergie uitlokt op de huid

----------

Henna Tinting € 25,-

Alleen kleuren van de wenkbrauwen met henna.

----------

Henna Tinting en Waxen/Shapen € 30,-
Kleuren van de wenkbrauwen met henna en slapen, waxen en epileren
 

----------

Henna Tinting tijdens gezichtsbehandeling € 10,-
Tijdens een gezichtsbehandeling van minimaal 60 minuten kunnen we je wenkbrauwen ook kleuren met henna.

 

----------

-