SELF CARE TREATMENT


Vind je het toch nog een beetje spannend om een behandeling te krijgen maar wil je wel graag dat je huid weer even een boost krijgt? Dan hebben wij iets super leuks voor je!!
Speciaal voor jullie hebben ze van Beauty Angel een behandeling gemaakt waarbij je zelfstandig een Beauty Angel behandling kan uitvoeren. In deze video kan je zien hoe een behandeling in z'n werk gaat.

Uiterraard maken wij alles grondig schoon en begeleiden we je naar de behandelruimte.

BEAUTY ANGEL KIT
'Four steps to a beautiful skin'

- Step 1, Reiniging met hannah producten
- Step 2, Biomimetic Peeling
- Step 3, Powerlight Serum
- Step 4, Finishing Touch
Zo kunt u een optimale hygiënische Beauty Angel behandeling ervaren. 

Vind je het nog nog spannend om bij ons een behandeling te ondergaan? Dan kun je nu de Self Care Treatment boeken.

---------- 

 

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling. Bij het eerste gebruik is een minimale dosis aan te bevelen, om de verdraagzaamheid te testen.

 

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

 

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

 

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, val en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.
 

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.
 

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie

 • Stimulatie van de huiddoorbloeding

 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

 • Verbetering van de opname van werkstoffen

 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

 • Bevordering van de celdeling

 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint

 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 • Verbetering van de huidweerstand


   

© 2020 Skin Skills |  Voorwaarden & privacy