© 2020 Skin Skills |  Voorwaarden & privacy

GLYCOLZUUR PEELING

----------

Wake-Up Beautiful Skin…!

De eerste stap in het effectief verbeteren van een verdikte, droge, vale en doffe winterhuid is een behandeling met glycolzuur bij de hannah huidcoach.

Glycolzuur is een fruitzuur oftewel AHAzuur gewonnen uit suikerriet, dat dode huidcellen op het gezicht en in de poriën op een krachtige wijze exfolieert en daarmee verwijdert.

Deze effectieve peelingmethode is volledig natuurlijk en 100% veilig, aangezien deze uitsluitend wordt gedaan door een hiervoor opgeleide hannah specialist, de hannah huidcoach.
 

Verschillende sterktes

Glycolzuur is toepasbaar in verschillende sterktes.
Als hannah huidcoach kan ik beoordelen welke sterkte het meest geschikt is per huidtype. Ik stel deze professionele peelingbehandeling qua sterkte dus volledig af op het specifieke huidtype per cliënt.

Na de Glycolzuurbehandeling volgt eventueel de hannah bindweefselmassage waarmee de bloedcirculatie in de huid krachtig wordt gestimuleerd.

De combinatie van de Glycolzuurbehandeling en de hannah bindweefselmassage zorgt direct voor een gladdere, gezondere en stralende teint. De huid wordt op een aangename wijze wakker geschud uit haar winterslaap! 

 

Wake-Up Beautiful Skin…! Veilig én verantwoord exfoliëren voor een gladde, frisse en stralende lentehuid met de hannah Glycolzuurbehandeling

 

----------

Winterjas

De wintermaanden met de koude weersinvloeden, het gebrek aan zonlicht en het gemis aan voldoende frisse buitenlucht, maken de huid dikker, valer, droger én doffer. Met de Glycolzuurbehandeling bij de hannah huidcoach en de hannah Glycolic Gel 6% voor thuisgebruik wordt de huid ontdaan van haar winterjas, bestaande uit droge, verdikte en doffe huidlagen. Ze wordt wakker geschud uit haar winterslaap, waardoor opnieuw een gladde, egale en stralende huid wordt onthuld.

 

Dode huidcellen

Onze huid vernieuwt zichzelf continu door een natuurlijk proces van celdeling.

Kou, centrale verwarming en weinig frisse buitenlucht tijdens de wintermaanden zijn stuk voor stuk factoren die er mede voor zorgen dat de huid slechter wordt doorbloed en dat zij uitdroogt.

De huid gaat zichzelf hier tegen beschermen door meer dode huidcellen vast te houden en vormt hiermee een extra dikke beschermmantel (‘winterjas’) richting de buitenwereld. Een verdikte huid ziet er allesbehalve stralend uit en neemt bovendien huidverbeterende producten veel minder goed op.

 

Bodyguard

Ontdoe de huid van haar dikke ‘winterjas’ Het is heel verleidelijk om de huid die verdikt, ruw en droog is door winterse invloeden, extra vaak te gaan reinigen, scrubben of peelen. Maar verstandig is dat helaas niet, omdat dit de huid juist extra prikkelt en daarmee irriteert.

De huid is een natuurlijke bodyguard die zichzelf prima kan verdedigen, mits haar natuurlijke beschermfunctie wordt gerespecteerd door het gebruik van de juiste producten. Met de lente in het vooruitzicht wordt het echter wel tijd om haar te gaan ontdoen van haar spreekwoordelijke ‘winterjas’ oftewel de extra dikke laag dode huidcellen.